İmam Hatip Ortaokulları Meslekî Yarışmaları İl Finali Okulumuz Koordinesinde İlçemizde Yapılacaktır

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğünce koordine edilen meslekî yarışmalar kapsamında İmam Hatip Ortaokulları Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Genç Muhâfızlar Hafızlık ve Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmalarının imam hatip ortaokulları erkek öğrencileri kategorisindeki il finali okulumuz Perşembe Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde 21 Aralık 2023 tarihinde saat 09.30’da Perşembe Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda yapılacaktır.

Tüm halkımız davetlidir.

13.12.2023 101