Perşembe Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrenmeyi ve çalışmayı ilke edinen,ilmi görüş ve anlayışı kazanmış,şekilcilik ve ezbercilikten uzak,düşünen,sorgulayan,çözüm üreten ve inancını aklıyla bütünleştiren bireyler yetiştirmek. Peygamberimizin "İki günü birbirine eşit olan ziyandadır." hadisi doğrultusunda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin,kültürel mirası değerlendirebilen,hayatı yorumlayabilen,insanlarla barışık,insana düşünceye özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa sahip çıkan; öğrenmeyi öğrenen,mesleğini seven kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren; sorunlar karşısında dimdik ayakta durarak çözüm üretebilen; ailesine,ülkesine ve toplumuna faydalı nesiller yetiştiren;özel okul standartlarına sahip eğitim-öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı;yönetici öğretmen personel öğrenci ve velilerin el birliğiyle Perşembe´de örnek bir okul olmak.

Başarılar: Son 5 Yıl Üniversite Yerleştirme Başarılarımız: 2 Hukuk Fakültesi, 9 Fen-Edebiyat Fakültesi, 6 İlahiyat Fakültesi, 2 İslami Bilimler Fakültesi, 1 Eğitim Fakültesi, 3 İktisadi İdari Bilimler, 3 İletişim Fakültesi, 1 Turizm Fakültesi, 42 Yüksekokul

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Futsal, Tenis, atletizm boks, vesaire gibi yarışmalara katılmakta, 2023´te teniste birincilik , atletizm birincilikler ve çeşitli dereceler elde edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda TÜBİTAK 4006 gerçekleştirildi.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204 katılım sağlandı

WEB - https://persembeaihl.meb.k12.tr

Adres - KACALI MAH. KÜLTÜR CAD. NO22

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz perşembe merkezinde ve sahile 100 metre uzaklıktadır.

Adres - KACALI MAH. KÜLTÜR CAD. NO22

Ulaşım İl merkezinden 15 dk bir minibüs ve her 30 dk bir belediye otobüsü kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 15 km´dir.